Kamillo napisał(a):Matek, masz rację: 1.4 T-JET wymiata. i to już w tej 120 KM wersji. i polecam w przypadku przejścia kiedyś do segmentu wyżej:))
Mam okazje jeździć tym autkiem, bo tata go ma, dodam kiedyś zdjecia
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![ok :ok:](./images/smilies/icon_ok.gif)
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Kamillo napisał(a):Matek, masz rację: 1.4 T-JET wymiata. i to już w tej 120 KM wersji. i polecam w przypadku przejścia kiedyś do segmentu wyżej:))
Matek napisał(a):500 nie jest taka tania jak na mniejsze autko, ja bym wolał Bravo ;P 1.4 T-Jet super sie spisuje ;P
Matek napisał(a):Kamillo napisał(a):Matek, masz rację: 1.4 T-JET wymiata. i to już w tej 120 KM wersji. i polecam w przypadku przejścia kiedyś do segmentu wyżej:))
Mam okazje jeździć tym autkiem, bo tata go ma, dodam kiedyś zdjeciawięc również polecam
Super przyśpieszenie wyglad sportowy, moim zdaniem najlepszy z Fiacików
chyba, że jeszcze Fiat Freemont, ale to już najwyższa klasa jak na Fiata ;D
bombel napisał(a):Matek napisał(a):500 nie jest taka tania jak na mniejsze autko, ja bym wolał Bravo ;P 1.4 T-Jet super sie spisuje ;P
hehe to polecieliście gruuubo BRAVO to moj next kandydat w kolejce na zakup
jest zaj.... może kiedyś się uda go wyrwać![]()
a taka ver 150km to na wypasie
Kamillo napisał(a):Matek napisał(a):Kamillo napisał(a):Matek, masz rację: 1.4 T-JET wymiata. i to już w tej 120 KM wersji. i polecam w przypadku przejścia kiedyś do segmentu wyżej:))
Mam okazje jeździć tym autkiem, bo tata go ma, dodam kiedyś zdjeciawięc również polecam
Super przyśpieszenie wyglad sportowy, moim zdaniem najlepszy z Fiacików
chyba, że jeszcze Fiat Freemont, ale to już najwyższa klasa jak na Fiata ;D
no właśnie ja takim jeżdzę. Dyanamic z ESP, Hill Holder, i innymi takimi w niebieskim Cool Jazz... śliczny. a dla Żony Panda:)
Kamillo napisał(a):Matek: u mnie klima manual i bez navi. nie zależało mi na tym: wolałem te wszystkie ESP+Hill Holder+MSR i coś tam jeszcze. jedynie tempomatu mi brakuje. tak to spełnia moje, "przeciętnego Kowalskiego", oczekiwania. no, może trochę tych ślicznych alufelg żal... ale nie wszystko można mieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości