Modzenia w Paszczaku ciąg dalszy. Auto dostało z powrotem białe zegary, ale od B6 więc wreszcie mam pełne menu świateł i komfortu.
Udało mi się wreszcie zakodować funkcję automatycznego zamykania szyb jeśli auto stoi i zacznie padać deszcz. W dodatku, po poprawnym zakodowaniu - mogę teraz tą funkcję włączać i wyłączać z poziomu zegarów.
Zakodowałem też poprawnie oświetlenie nóg i teraz mogę sterować intensywnością świecenia lampek na nogi z poziomu zegarów. Brakuje mi jeszcze tylko lampek, ale to jutro się zmieni - wszystkie graty już są
Podłączyłem wreszcie przycisk ustawiania wyjściowego ciśnienia w oponach, więc teraz, przy spadku ciśnienia - auto będzie krzyczeć, że coś jest nie tak.
W planie na najbliższą przyszłość:
- kamera cofania w wersji high, czyli z liniami skręcającymi wraz z ruchem kierownicy (pokazują łuk jaki zrobi auto cofając na skręczonych kołach),
- elektrycznie składane i podświetlane oraz fotochromatyczne lusterka zewnętrzne,
- wymiana pompy ABS na wyższy model, bo moja nie obsługuje jednej funkcji, na której mi zależy,
- może pokuszę się o montaż lane assist, ale to zobaczymy przy okazji wymiany przedniej szyby.
Z modów niefabrycznych to chcę przerobić tylne lampy tak, by światła cofania zrobić na ringach led, a zamiast prawego cofania dać drugie przeciwmgielne z anglika, żeby było symetrycznie.
Wiem wiem. Bez foto się nie liczy. Jutro pocykam