Witam

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Witam

Numer postu:#1  Postprzez Cubaw12 » So 22:30, 02 maja 2015

Jako nowy na tym forum pozwolę sobie w ramach powitania kliknąć kilka słów o sobie. przygodę z Fiatem zacząłem kilka lat temu od Fiata Brawa 1.6 1997 rocznik, całkiem wdzięczne autko, kolejno nabyliśmy dla żony seicento Van 1.1 2002 rocznik (sama radość z jazdy). Seicento wymagało co prawda kapitalnego remontu, ale czego się nie robi dla żony jak ma się trochę narzędzi i oleju w głowie :). po dwóch latach jazdy seicentem postanowiliśmy zakupić dla małżonki fiata Pandę, nowego z salonu 1.2 dynamic 2010r. Autko do dnia dzisiejszego jest z nami i ma się świetnie. Ja z kolei wymieniłem Brawę na Brawo 1.4 dynamic 2011r i to też nadal z nami jest. Kilka dni temu ze względów podatkowych zdecydowaliśmy z żoną o zakupie jakiejś ciężarówki, dwa dni przed allegro , wycieczka do Elbląga i tak oto zawitała do na kolejna Panda, tym razem VAN 1.1 2005r. Z założenia nie miało być to jakoś bardzo eksploatowane autko, ale 100 km przejechane i przypomniała mi się cała radość jazdy jaką dawało seicento VAN, zero wyposażenia tylko ja i mały dzielny wojownik z silniczkiem 1.1 :) Jako że Panda mi się bardzo spodobała, a żeby nią pojeździć sporo pracy przede mną, stąd i moja wizyta na tym forum :). Mam nadzieje iż koledzy pomogą w jej doprowadzeniu do stanu w jakim da się tym bezpiecznie bawić, a i ja chętnie się zrewanżuje w ramach własnych możliwości i wiedzy.
Cubaw12
Bywalec

Panda: Panda VAN 1.1 2005, Panda 1,2 Dynamic 2010, Bravo 1.4 T-jet Dynamic 2011, Fiat 126p 650 EI (zabytkowy) 1988.
Imię: Jakub

Re: Witam

Numer postu:#2  Postprzez Camcioo » So 23:05, 02 maja 2015

Witaj :D Na pewno znajdziesz tutaj coś dla siebie :D
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne :ok:
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
Camcioo
Moderator

Panda: Czarnula / Bravo 1.4 t-jet
Imię: Kamil

Re: Witam

Numer postu:#3  Postprzez Romix13 » N 13:00, 03 maja 2015

Siema :) zapraszamy do lektury na forum PCP 8) i nie tylko.. Niech autko się sprawuje bezawaryjnie :pandacool :ok:
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW :)
Romix13
Wesoły Tramdriver

Panda: Misiek 1.1 2003 / od 2004 LPG II gen.
Imię: Romek

Powrót do Powitalnia