Tetsuro napisał(a):Każdy może wyrazić swoją opinie więc wyrażę i ja . Mam żarówki najzwyklejsze i je chwale .Podstawa to czyste lustra i dobre ustawienie . Niestety - teraz już nie ma fachowców którzy umieją ustawić światła. To co sprawdzają na przeglądzie to kpina. 1.- mają oświetlać drogę na 40 m. : 2. -oby dwa dokładnie na tą samą odległość :3.- światło na drogę ma padać na tą samą szerokość jak są zamontowane w samochodzie. Gwarantuje że najlepsze i najdroższe żarówki nie dadzą tego co takie ustawienie świateł. Doświadczenia to wam pisał nie będę bo SPRAWDŻCIE sami
TomaszTRN napisał(a):Wymieniłem żarówki i muszę przyznać, że bardzo dobry efekt. Dzięki za pomoc
TomaszTRN napisał(a):Zdjęcia
http://imageshack.us/g/14/jyq9.jpg/
TomaszTRN napisał(a):Mam już porobione inne jeszcze z lata. Jak trochę czasu będzie to wrzucę. Chociaż trochę wstyd jak patrze na pięknie zrobione auta na forum
bombel napisał(a):pewno macie rację, nie wziąłem pod uwagę faktu że dzienne mam dopiero od maja br więc prawie 9m-cy paliły non stop (w dzień i w noc) , ale przynajmniej juz wiem co będzie następne - będą dokładnie te same sportlight
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości