Robert napisał(a):Jaka jest różnica między światłami dziennymi za 30 zł a za 200 zł ?
Kup jedne i drugie a się przekonasz.
Robert napisał(a):Jaka jest różnica między światłami dziennymi za 30 zł a za 200 zł ?
bombel napisał(a):Myślę dość poważnie nad montażem świateł dziennych w miejsce halogenów
i znalazłem dzisiaj coś takiego i tu mam do was zapytanie:
http://allegro.pl/przekaznik-automat-ze ... 53332.html
czy coś takiego spełni mi następującą funkcje, chciałbym aby światełka dzienne zapalały się po odpaleniu silnika a nie w momencie przekręcenia kluczyka w stacyjce i czy to owe cudo z linka powyżej będzie się do tego nadawało. Opis aukcji przeczytałem, ale chce się zasięgnąć waszej opinii czy iść w to czy to jakiś przysłowiowy chiński szajs który posypie się zaraz po kupnie a może ktoś coś takiego ma u siebie dzięki za wszelkie info
mija napisał(a):
Toż to żaden automat tylko zwykły przekaźnik kupisz w każdym elektrycznym w swoim mieście bez wysyłki.
rrobsonm napisał(a):Mam pełny zderzak czarny bez halogenów, wolałbym uniknąć takich dużych ingerencji(z tego co tu wyczytałem trzeba wyciąć miejsce na wkładkę)
bombel napisał(a):Jak chcesz plaskie to tylko phlilips day light 4led nie są tanie ale świecą tak jak powinny, wszystkie inne allegrowe wynalazki za pare złotych lepiej odpuścić bo długo to nie pochodzil. Na ledy min 100zl trzeba wypluć...
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości