Numer postu:#1 przez Deacon » N 19:05, 01 wrz 2013
Witam Dostałem takie info, że 8 września w Fiat Auto Poland w Tychach organizowany jest po raz kolejny Dzień Rodzinny. Impreza zaczyna się o godz. 10 i trwa mniej więcej do godz. 15. Na zakład wpuszczają bramą 1 i 2 od strony dwu pasówki, która biegnie od Tychów w stronę Bierunia i Oświęcimia. W programie zwiedzanie oddziałów Spawalni, Lakierni, Montażu i wiele innych atrakcji dla dzieci oraz dorosłych. Nie ma znaczenia, czy ktoś pracuje w FAP czy nie - wpuszczani są wszyscy. Spotkanie o 9.30 na parkingu nr 2 ogrodzonym. Ktoś chętny?
Numer postu:#5 przez Romix13 » N 21:01, 01 wrz 2013
1. Borys Ola i Mati 2. Deacon 3. Romix13, Dorota, Gabi i Madzia.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#14 przez Romix13 » N 20:13, 08 wrz 2013
Dzięki za super spotkanie było przesympatycznie Pawell82 dzięki za oprowadzenie nas z dala od tłumu i przynajmniej zobaczyliśmy i dowiedzieliśmy się więcej niż tłum obcych bez przewodnika
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW