Witam klubowiczów. Trafiłem na forum
przypadkiem, dziś odkryłem funkcję follow me home, wpisałem tą frazę w google i trafiłem tu. Mimo że czytałem instrukcję obsługi, tej funkcji nie zauważyłem. Moje poprzednie auto to Peugeot 206, zarówno jak 206, Panda była moim wymarzonym autem. Może brzmi to śmiesznie ale tak jest. Kiedy 206 pojawiło się na rynku, tak samo jak Panda drugiej generacji, wiedziałem że kiedyś te auta będą moje
. Tak też się stało. Jak widać marzenia się spełniają. Na dodatek chronologicznie, najpierw 206 (premiera 1998- zakupiłem w 2008 egzemplarz z 1999r. ) następnie Panda (premiera 2003 właśnie wtedy zacząłem szkołę średnią - zakupiona w 2013r. egzemplarz z 2008r.) Po zakupie zrobione wszelkie wymiany olei oraz płynów eksploatacyjnych, filtrów i części eksploatacyjnych kwalifikujących się do wymiany, w tym rozrządu, z racji zbliżających się 5 lat od daty produkcji. Autko wymaga pewnych poprawek lakierniczych, jednak ASO potwierdziło bezwypadkową przeszłość auta oraz nie lakierowanie żadnych z elementów karoserii.
Mam nadzieję że znajdę na forum odpowiedzi na moje pytania. Miło było by spotkać się z osobami z woj. Pomorskiego aby zdobyć doświadczenie i dowidzieć się gdzie serwisujecie swoje auta. Obym nie musiał szukać pomocy w sprawach związanych z awariami. Tankować i jeździć. Tego życzę sobie i Wam.