Numer postu:#1 przez michal » Pn 8:41, 18 mar 2013
Po tym jak Krzysztof80 poddał pomysł na spot w Beskidach, trochę się zastanawiałem czy tworzyć temat o takowym spocie... Jednak biorąc pod uwagę, że rozmawialiśmy o nim na czacie z bomblem, patsi i Camcioo, chyba od stycznia to stwierdziłem, że warto by było poznać opinie innych. Pierwsza próba nad Chechłem nie wyszła za dobrze, był grill, sporo pand, super atmosfera, ale nie ma się co oszukiwać - mało nas. Tym razem z ustaleń naszej czwórki postanowiliśmy wybrać na miejsce spotkania Olkusz (parking przy Carrefourze, McDonalds w pobliżu ), gdyż dojazd zarówno z Krakowa jak i z Katowic jest dość dobry, i mniej więcej równy dystans do przejechania. Pawell82 dorzucił pomysł z grillem niedaleko zamku w Rabsztynie, także to zależy od pogody. Planowaliśmy to na połowę kwietnia jednak wszystko uzależnione jest od ilości chętnych. Na zachętę filmik i artykuł (którymi męczyłem ludzi na czacie ) ze spotu Małopolska - Śląsk, organizowanego przez mój poprzedni klub, właśnie we wspomnianym miejscu.
Numer postu:#3 przez Borys » Pn 20:39, 18 mar 2013
Pomysł bardzo fajny. Znam tamte okolice i w przy zamku jest fajna drewniana knajpka w której można by posiedzieć Również jestem chętny na taki spocik Michał data godzina i jedziemy z listą
Numer postu:#4 przez Romix13 » Pn 20:45, 18 mar 2013
Ja jestem za teraz jeszcze termin i jedziemy z tematem Najb.odpowiadał by mi termin zbliżony do końca kwietnia
Ostatnio edytowano Pn 20:49, 18 mar 2013 przez Romix13, łącznie edytowano 1 raz
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#6 przez michal » Pn 20:50, 18 mar 2013
Nie chciał bym narzucać daty, bo ja mogę zawsze dojechać. Sugerował bym to zrobić np: 13 kwietnia lub 20 kwietnia, są to daty cyklicznych spotów śląskich i małopolskich, ale nie wiem czy ogólnie ekipy zgodzą się zrezygnować z ustalonych tradycji i zamiast na spoty cykliczne, przyjadą do Olkusza. Wtedy zostaje 27 kwietnia. I chyba to byłby najlepszy termin?
Numer postu:#15 przez djkodi » Pn 22:35, 18 mar 2013
pomysł bardzo dobry. mi termin każdy będzie pasował jak to będzie popołudniu, bo rano się edukuje a popołudniu relax a Małopolska i śląsk ma porównywalną drogę +/- 50km