Miro napisał(a):Godzina 18 ?? czy jak bo to tego nie doszliśmy do porozumienia
Worczynski napisał(a):Bubcio, no coś Ty, żeby komuś przeszkadzało Fajnie, że dajesz pomysłami jak z armaty Jest z czego wybierać i to jest fajne A poza tym w nie ma selekcji, że głos świeżaka to pół głosu klubowicza, kumplujemy się wszyscy i wszyscy są sobie równi, tyle w temacie
enka napisał(a):ja też jestem świeży w waszym gronie i chętnie bym wpadł o ile dam radę, ale zjedlibyście mnie gdybym się pojawił nie pandą?
ps. z poprzedniej stronyWorczynski napisał(a):Bubcio, no coś Ty, żeby komuś przeszkadzało Fajnie, że dajesz pomysłami jak z armaty Jest z czego wybierać i to jest fajne A poza tym w nie ma selekcji, że głos świeżaka to pół głosu klubowicza, kumplujemy się wszyscy i wszyscy są sobie równi, tyle w temacie
to mi się podoba. na innym forum którym jestem, po pojawieniu się ze 2 razy na spocie byłem traktowany jak duch (być może z zazdrości innych), byli tzw sami swoi i trzeba było emigrować do innej ekipy gdzie było paru znajomych..
Powrót do Spotkania, zloty - archiwum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości