Hejo wszystkim!
Wpadłem dzisiaj na genialny pomysł, którym chcę się z Wami podzielić. Otóż wymyśliłem, że moglibyśmy się spotkać kiedyś w gronie ludzi z
na jakiejś hali w rejonie śląska ( oczywiście jeśli ktoś zechce może zabrać swoje dziecko, rodzinę, znajomego ) i zagrać drużynowo w piłkę. Będziemy potrzebować do tego minimum 10 osób ( dwie drużyny po 5 osób [ bramkarz + 4 osoby w polu ] ) + ewentualne zmiany ( czyli dzieci, znajomi ). Nie chodzi mi tutaj o żaden turniej, tylko o zgranie się z sobą, dobrą zabawę, zmuszenie do wysiłku fizycznego ( samo zdrowie! ). Koszt wynajęcia hali wynosi średnio ~100 zł / godzinę. Czyli licząc, że na hale przyjedzie 15-16 osób - wynajmując hale na max 2 godziny ( trzeba doliczyć czas na prysznic i przebranie się ) koszt wyniesie 12-13 zł + każdy jakaś woda w swoim zakresie. Co myślicie o takim pomyśle? Uważam, że jest to bardzo dobry pomysł na zgranie się ( jeszcze większe, niż teraz ), oraz sposób na zimową nudę.
Prosiłbym wpisywać się kto mógłby grać - ewentualnie doliczyć znajomego, np:
1) Bubcio + 1 kolega / dziecko ( wybrać sobie proszę - oczywiście mogą być dwie opcje ) = 2 osoby.
P.S Jeśli założyłem temat w złym dziale proszę o przeniesienie