Bubcio napisał(a):Helou, miałby ktoś ochotę na Spota w sobotę tj. 04,02,2012r. na kopcu w Piekarach Śląskich? jutro pośle tam kolege na zwiady, czy jest jeszcze powierzchnia oblodzona ( można by się poślizgać trochę, jakieś sesyjki machnąć ), no i oczywiście pogadać w wyborowym towarzystwie
Póki co proponuję godzinę 18:00. Prosiłbym o wpisywanie swoich ewentualnych sugestii.
Lista obecności na chwile obecną:
1. Bubcio
Pozdrawiam
Bubek
Vito napisał(a):Można spotkać się na kopcu i gdzieś pojechać Choć ostatnio mówiliśmy ze w sosnowcu zrobimy spota
Miro napisał(a):Vito napisał(a):Można spotkać się na kopcu i gdzieś pojechać Choć ostatnio mówiliśmy ze w sosnowcu zrobimy spota
myślę że dobry pomysł sosnowiec wiem że sie czepiam nie wszystkim się dogodzi z Terminem ale nie za wcześnie ten spot może tak o 11 lutym
Vito napisał(a):sdss proponował Sosnowiec to niech się wypowie dokładnie gdzieMiro napisał(a):Vito napisał(a):Można spotkać się na kopcu i gdzieś pojechać Choć ostatnio mówiliśmy ze w sosnowcu zrobimy spota
myślę że dobry pomysł sosnowiec wiem że sie czepiam nie wszystkim się dogodzi z Terminem ale nie za wcześnie ten spot może tak o 11 lutym
ciiiii bo do teściowej bede musiał jechać
Miro napisał(a): ten spot może tak o 11 lutym
Powrót do Spotkania, zloty - archiwum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości