Witam mam na imie Maciej mam 24 lata i jestem z wrocka;p tak Wroclaw:D
Na forum nie znalazlem sie przypadkiem gdyż na dniach bede miec swojego niebieskiego misia z serduchem 1.1 z gazem 2003 rok 205 tys km przebiegu... wiem troche duzo ale pandzia jest zadbana w miare i za smieszne pieniazki:) otóż panda trafila mi sie od zaufanej osoby i jest to wersja van posiada mala kratke z tylu i siedzenia....
Jest to zupelny golas... Chce zamontowac w niej centralny zamek a kupilem juz takowy ze zdalnym sterowaniem i mozliwoscia otwarcia bagaznika z pilota....
Mam kilka pytan do was orientujecie sie gdzie moge dorwac same kostki te ktore podlacza sie do kaset od centralnego zamka?? pytam bo mam juz zamek ale nie chce tego podlaczac na wsowki takie a wiem ze jesli to bedzie podlaczone na kostkach to bedzie to zrobione dobrze i nie bede musial juz tego rozbierac w planach mam tez dolozenie elektrycznych szyb i moze klime i wspomaganie CITY i zrobienie dobrego naglosnienia jakies fajne glosniki do radyjka jvc kd-r53 oraz dolozenie lampki oswietlajacej bagaznik jak otworze klape;p
Jak dostane autko to wrzuce jakies fotki o ile administracja forum da mi taka mozliwosc... Pozdrawiam i czekam na porady Maciej