Siemano

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Siemano

Numer postu:#1  Postprzez Klapi » Pt 17:51, 26 lut 2016

Hejka . Witam wszystkich Misiomniaków jestem nowy na forum. Może zanim zacznę pisać o moim samochodzie to coś napiszę o sobie. Jestem Seba w tym roku kończe 23 lata, studiuje Bezpieczeństwo Wewnętrzne w Katowicach, a przy okazji pracuje w ochronie. Pasja związana z motoryzacją zaczęła się właściwie od dziecka gdy jakoś wszystkich wkółko kręciła piłka nożna a mnie nie. Dziś ciężko mi powiedzieć co to jest "spalony" w piłce nożnej, dla mnie spalony znaczy "spalony kapeć" :) Swoją przygodę z motoryzacją rozpocząłem jako łebek na romeciku kadecie 49cc ;d potem naszły problemy z serduszkiem ... jestem po przeszczepie serca. Gdy się pozbierałem od razu nie czekałem na to by zdawać prawo jazdy. Wziąłem hajs i pojechałem na kursy. Prawko zdałem za 4 razem ale do dziś sądzę, że dobrze że dopiero za 4 bo teraz przynajmniej umiem jeżdzić. Piłowanie ręcznego na śliskim też mam opanowane ;d Panda to małe auto ale jego konstrukcja pozwala na niezłą zabawę ;D
Panda to moje pierwsze auto i jakoś zakochałem się w nim tak, że wątpię że zamieniłbym ją na coś innego. No może na wersję 100HP lub SWAP na 1.4 T-jet z fiata 500 :) Aktualnie jeżdżę łysą wersją 1.1 (169) 2003r.
Modyfikację swojej pandy chciałem rozpocząć od razu ;d Kocham tuning choć nie znam sie za bardzo na mechanice. Mam już kilka modyfikacji i prowadzę własną stronę na facebooku bo chce pokazać efekty swojej może troszkę wolnej pracy. https://www.facebook.com/rydwan.wpierdolu/?fref=ts
Oczywiście zapraszam do polubienia

Niedługo moja panda będzie stała na sprężynach eibach/bede wycinał katalizator i wstawial atrapę/dokładam sportowy dolot powietrza.
O wszystkim bedziecie wiedzieć dzieki mojej stronce.

no to tyle z powitania mam nadzieję ze spotkamy się na najbliższym Summer cars party w Katowicach :)

Pozdro
Klapi
Świeżak

Panda: 1.1 (169)
Imię: Seba

Re: Siemano

Numer postu:#2  Postprzez Carolcia » Pt 20:01, 26 lut 2016

Witaj :)
Powodzenia w modzeniu :ok:
Zachęcam do założenia swojego tematu w dziale w MOJA PANDA.
Zapraszam również na śląskie spoty, do SCP jeszcze sporo czasu i zobaczymy czy wybierzemy się jako klub bo jest to tydzień przed naszym ogólnopolskim zlotem, na razie czekam na oficjalne info od organizatorów :)
Carolcia
Administrator

Panda: Czarnula 1.3
Imię: Karolina

Re: Siemano

Numer postu:#3  Postprzez Sebastiano79 » N 17:16, 28 lut 2016

Cześć :)
Sebastiano79
Klubowicz

Panda: 1.Panda 1.2 69KM Mylife 2.Panda 100HP :)
Imię: Sebastian

Powrót do Powitalnia