Hejka . Witam wszystkich Misiomniaków jestem nowy na forum. Może zanim zacznę pisać o moim samochodzie to coś napiszę o sobie. Jestem Seba w tym roku kończe 23 lata, studiuje Bezpieczeństwo Wewnętrzne w Katowicach, a przy okazji pracuje w ochronie. Pasja związana z motoryzacją zaczęła się właściwie od dziecka gdy jakoś wszystkich wkółko kręciła piłka nożna a mnie nie. Dziś ciężko mi powiedzieć co to jest "spalony" w piłce nożnej, dla mnie spalony znaczy "spalony kapeć" Swoją przygodę z motoryzacją rozpocząłem jako łebek na romeciku kadecie 49cc ;d potem naszły problemy z serduszkiem ... jestem po przeszczepie serca. Gdy się pozbierałem od razu nie czekałem na to by zdawać prawo jazdy. Wziąłem hajs i pojechałem na kursy. Prawko zdałem za 4 razem ale do dziś sądzę, że dobrze że dopiero za 4 bo teraz przynajmniej umiem jeżdzić. Piłowanie ręcznego na śliskim też mam opanowane ;d Panda to małe auto ale jego konstrukcja pozwala na niezłą zabawę ;D
Panda to moje pierwsze auto i jakoś zakochałem się w nim tak, że wątpię że zamieniłbym ją na coś innego. No może na wersję 100HP lub SWAP na 1.4 T-jet z fiata 500 Aktualnie jeżdżę łysą wersją 1.1 (169) 2003r.
Modyfikację swojej pandy chciałem rozpocząć od razu ;d Kocham tuning choć nie znam sie za bardzo na mechanice. Mam już kilka modyfikacji i prowadzę własną stronę na facebooku bo chce pokazać efekty swojej może troszkę wolnej pracy. https://www.facebook.com/rydwan.wpierdolu/?fref=ts
Oczywiście zapraszam do polubienia
Niedługo moja panda będzie stała na sprężynach eibach/bede wycinał katalizator i wstawial atrapę/dokładam sportowy dolot powietrza.
O wszystkim bedziecie wiedzieć dzieki mojej stronce.
no to tyle z powitania mam nadzieję ze spotkamy się na najbliższym Summer cars party w Katowicach
Pozdro