Szanowni Użytkownicy Pandy

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Szanowni Użytkownicy Pandy

Numer postu:#1  Postprzez Carssi » Cz 1:27, 08 gru 2016

Witam wszystkich serdecznie,

Dziękuję bardzo za dodanie mnie do forum.

Dopiero co kupiłem Pandę 1.1 eco z 2009 roku - w sumie dla żony, ale teraz ja nią jeżdżę :lol:
Są to dla mnie pierwsze kroki z "Pandą" i pierwsze wrażenia są dość pozytywne - poza małymi detalami które zamierzam poprawić we własnym zakresie (gniazdo zapalniczki do ładowania telefonu, zamykanie drzwi z pilota, wyłączanie radia po zgaszeniu silnika itp.).
Bardzo lubię dłubać przy samochodzie, lecz niestety moja wiedza jest bardzo ograniczona - dlatego postanowiłem dołączyć do tego forum. W miarę jak będę rozszerzał swoją wiedzę będę się starał dzielić swoimi spostrzeżeniami i wiedzą z innymi Użytkownikami.

Pozdrawiam serdecznie,

Przemas
Carssi
Świeżak

Panda: 1.1 active eco
Imię: Przemas

Re: Szanowni Użytkownicy Pandy

Numer postu:#2  Postprzez morpheus1581 » Cz 5:30, 08 gru 2016

Witaj
morpheus1581
Klubowicz na emeryturze

Panda: Była Panda jest Fabia
Imię: Marcin

Numer postu:#3  Postprzez Albercik » Cz 8:36, 08 gru 2016

Cześć. Tak na szybko Ci poradzę: sprawdź w temacie o montażu lusterek elektrycznych, czy masz kostkę do zapalniczki. Jak masz - jesteś w domu i nie musisz "ciągnąć drutów". Zamykanie na pilota - są dwie drogi i możesz eksperymentować kupno oryginalnego pilota, wydając trochę £ i ryzykować, że nie zadziała, lub kupić gotową centralkę zewnętrzną. Wyłączanie radia to kwestia zmiany podłączenia przewodów (jak masz niefabryczne) lub ustawień w menu (jak masz fabryczne).

Powodzenia.
Mój passat na motostat.pl:Obrazek

Informacje, porady, części: 666-013-348

Zabawy z CAN'em: http://canbusfreaks.ovh/blog/
Albercik
Klubowicz na emeryturze

Panda: Passat 3C Variant 2008 2.0TDI DSG
Imię: Tomasz

Numer postu:#4  Postprzez Carssi » Cz 16:21, 08 gru 2016

Albercik napisał(a):Cześć. Tak na szybko Ci poradzę: sprawdź w temacie o montażu lusterek elektrycznych, czy masz kostkę do zapalniczki. Jak masz - jesteś w domu i nie musisz "ciągnąć drutów". Zamykanie na pilota - są dwie drogi i możesz eksperymentować kupno oryginalnego pilota, wydając trochę £ i ryzykować, że nie zadziała, lub kupić gotową centralkę zewnętrzną. Wyłączanie radia to kwestia zmiany podłączenia przewodów (jak masz niefabryczne) lub ustawień w menu (jak masz fabryczne).

Powodzenia.

Dzięki wielkie. Nie omieszkam sprawdzić :D Pzdr
Carssi
Świeżak

Panda: 1.1 active eco
Imię: Przemas

Numer postu:#5  Postprzez SALEK » Cz 20:32, 08 gru 2016

Witaj. Jeśli lubisz majsterkować, to forum będzie dla Ciebie źródłem bardzo pomocnych informacji :) Do dzieła :)
SALEK
Klubowicz

Panda: 1.2 Dynamic
Imię: Rafał

Powrót do Powitalnia