Numer postu:#17przez adamowy » N 23:37, 22 paź 2017
Potrzebuje kilku słabo dostępnych części, stąd pytanie, czy przekładnia kierownicza oraz tłumik (końcowy + rura) z 500 abarth 1.4 są identyczne jak te z Pandy 100HP?
Numer postu:#20przez Albercik » Pn 20:49, 23 paź 2017
mała to z jednej strony lampka bagażnika, z drugiej - buzzer. akurat ta na foto jest chyba od lampki, bo (o ile dobrze pamiętam) ta od buzzera ma chyba kabel niebieski i różowy.
Druga - nie mam zielonego pojęcia od czego to i u mnie jej nie ma...
BTW - nie chcesz ożenić deski od tej angielki? Przydała by mi się jakaś deska do domu...
Numer postu:#25przez adamowy » Śr 13:28, 01 lis 2017
Jak już poskładam wszystko do kupy to planuje opony zimowe 195/50R15. Dobry pomysł? Przy większej mocy większe lacie to większe bezpieczeństwo.
Pytanie o kwestie przełożenia elektroniki lamp pod nową instalacje. Poniżej foto kostek z lamp rocznik 2007. Czy to nowa wersja? Moja panda jest z r. 2005.
Na blogu wulkanista.pl przeczytałem że na zime lepiej właśnie mniejsze laczki niż większe. Tak samo z ciśnieniem opon w kołach, lepiej też trochę mniejsze. W obu przypadkach chdzi o większy nacisk na cm2 powierzchni styku opony z drogą. Zgodzi się ktoś z tym?
Numer postu:#28przez Albercik » Pt 15:20, 03 lis 2017
ta. w czerwcu 2007. Niestety - te lampy Ci nie podejdą jeśli przełożyłeś całą elektrykę od 100HP bo tam już będziesz miał fioletowe wtyczki. Ja mam auto z 2007 i już mam fioletowe