Numer postu:#1 przez krzak » Śr 20:01, 13 kwi 2011
Ma ktoś rozpiskę z kostki ISO - kolorami kabelków?
Rozmieszczenie PINĂW na kostce mnie nie interesuje, bo ktoś już tam grzebał i teraz potrzebuje tylko oznaczenia kolorków kabelków za co który kolor opdowiada.
Numer postu:#5 przez krzak » Cz 10:27, 14 kwi 2011
Radyjko podłączone
Poradziłem sobie ale bez multimetru by nie dało rady
Tam gdzie jest pamięć - napięcie pojawiało się tylko po przekręceniu kluczyka - ale teraz jest już cały czas. Radyjko gra i zapamiętuje ustawienia i działa bez kluczyka w stacyjce
Numer postu:#8 przez Huczas » Cz 12:50, 14 kwi 2011
eee to lipa, w ori radiu wyłącza się po przekręceniu kluczyka chyba że ustawie w opcjach opóźnienie.
Sterowane jest to chyba szyną can. Poza tym do radia przychodzą dwa zasilania, jedno zawsze jest a drugie tylko przy włączonym zapłonie z tego co się orientuję.
Numer postu:#9 przez chojraaak » Cz 17:24, 14 kwi 2011
zgadza sie... sa dwa zasilania tylko majac nieoryginalne radio i podpinajac sie pod kostke ISO po wylaczeniu stacujki radio sie wylacza i juz go nie wlaczysz. jedynie stale zasilanie jest podawane na pamiec radia.
latwo to przerobic. ja w swojej alpince podmienilem przewod zolty z czerwonych chyba. i wszystko teraz ma na stale zasilanie.
nie wyobrazam sobie jak siedze w aucie i czekam na kogos a tu radio nie dziala. z reszta panel zawsze zabieram wiec nie mam problemu z wylaczaniem go.
Numer postu:#11 przez Vito » Cz 20:35, 14 kwi 2011
ja w poprzednim radiu i w tym które teraz mam mimo ze jest nie ori mam tak samo jak w oryginalnym czyli radio samo sie wyłącza jak przekrecę z zapłonu na off , i samo sie odpali jak włączam zapłon
Numer postu:#13 przez Vito » Cz 20:59, 14 kwi 2011
Poprzednie radio to balupunkt milano mp34 a obecne to balupunkt queens mp56 oba działają identycznie jak ori ale z canem nie sa powiązane wiec to zapewne funkcja radia.