żeby nie było że plagiat. Tam niewiele mi pomogli, a właściwie wogóle, więc może tu coś więcej ktoś wymyśli...
- Kod: Zaznacz cały
Witam, mam problem z automatyczną blokadą drzwi. Działa jak chce lub wcale jest tak od nowości.
Po odłączeniu akumulatora i podpięciu działa tylko raz. Po przekręceniu zapłonu blokuje wszystkie drzwi, po wyłączeniu silnika odblokowuje. Po kolejnej próbie nic już się nie dzieje. Przy mocno upalnym dniu zaczyna działać, chociaż jak przetestowałem ostatnio nie koniecznie. Tak się dzieje przy oryginalnym pilocie z kluczykiem.
Przy użyciu zapasowego kluczyka i otwarciem auta z pilota zapasowego wszystko działa bez zarzutu i za każdym razem. Jest przy nim jednak problem bo nie działa otwieranie klapy bagażnika z pilota choć przycisk na to jest.
Auto było dawane 5 razy do ASO(straciłem cierpliwość), panowie niestety nie umieli sobie z tym poradzić, raz mi zamontowali układ blokujący drzwi po naciśnięciu pedału hamulca... od razu kazałem to zdemontować. Ostatnią deską ratunku jest to forum więc liczę na pomysły co może być przyczyną... Może ktoś ma podobne problemy?
Moje auto: Fiat Panda 1.2 Dynamic (2005)