michal85 napisał(a):najprościej odróżnić po wyświetlaczu na środku, dynamic ma mniejszy od emotiona
dynamic jest zupełnie płaski, a emotion nie
DYNAMIC:
EMOTION:
mafcin napisał(a):eee...
a jak ja kupowałem EMOTION'a, to mi powiedzieli, że to nie ma znaczenia przy tych zegarach...
jak dobrze pamiętam, to była też tutaj na forum taka wypowiedź...
po za tym, wyosiować, wyosiujesz... licznik ustawisz tylko w górę, więc warto wziąć to pod uwagę przy kupnie
mafcin napisał(a):zrobisz, jak uważasz
prawda jest taka, że taniej zegarów nie dostaniesz
ja bym pewnie kupił i spróbował - nie uda się, to bym wystawił ponownie na Allegro albo po prostu zwrócił gościowi, bo mam takie prawo
przeglądnij sobie ten temat: viewtopic.php?f=7&t=1422
jest tam na prawdę dużo wiadomości, z którymi warto się zapoznać zarówno przy zakupie zegarów, jak przy ich późniejszym montażu
zawsze możesz też zapytać Zwierzaka, z pewnością Ci chętnie pomoże... sam korzystałem z jego rad, gdy miałem jakieś wątpliwości
a jeszcze taka wskazówka odnośnie TRIP'a
ja sobie go zrobiłem w tym przycisku obok włącznika świateł awaryjnych
jakbyś chciał, to mogę wytłumaczyć, jak to najlepiej zrobić
Deacon napisał(a):jesli licznik jest nowy to nie ma znaczenie czy do diesla czy do PB. jednak jesli jest uzywany... nie wyosiujesz licznika z diesla do PB i na odwrot.
Camcioo napisał(a):Wydaje mi się na chłopski rozum jak licznik jest nowy to jest "czysty" i każde body go przyjmie a jeżeli już gdzieś był to tak jak by się dostraja i zapamiętujei już nie ma odwrotu chyba że oprogramowanie licznika dało by się zmienić
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości