CENTRALNY ZAMEK FIAT PANDA

Brak prądu, nie świeci lampa, potrzebny schemat...

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

CENTRALNY ZAMEK FIAT PANDA

Numer postu:#1  Postprzez Pawell82 » Pn 18:50, 20 lut 2012

WITAM zakupiłem nową pandę niema centralnego zamka ale jest możliwość założenia oryginalnego zamka z wiązkami ale wyniknął mały problem z przodu da się i niema problemu bo zamontowałem i działa ale w tylnych drzwiach nie działa ponieważ niema wiązki doprowadzonej do tylnych drzwi są tylko dwa piny od głośnika . CO zrobić i skąd poprowadzić wiązki ?? pewnie z body computera ale która kosatka odpowiada za sterowanie ?? dziękuję i pozdrawiam
PCP
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)

Moja Panda : viewtopic.php?f=45&t=2851
Pawell82
Księżycowy Jimm

Panda: PANDA 1.2 8V Classic My Life rok 2011
Imię: Paweł

Re: CENTRALNY ZAMEK FIAT PANDA

Numer postu:#2  Postprzez Huczas » Pn 22:16, 20 lut 2012

Witam. (od witania jest dział osobny, WIELKIMI literami nie piszemy!)
Zakupiłem(zdanie zaczynamy wielką literą) nową pandę nie ma("nie ma" piszemy oddzielnie) centralnego zamka ale jest możliwość założenia oryginalnego zamka z wiązkami. (kolejne "ale" sprawia że zdania nie da się czytać) Wyniknął mały problem z przodu da się i niema problemu (to jest ten problem czy go nie ma?) bo zamontowałem i działa ale w tylnych drzwiach nie działa(to działa czy nie działa?) ponieważ niema wiązki doprowadzonej do tylnych drzwi są tylko dwa piny od głośnika .
Co (WIELKIMI literami nie piszemy jak wyżej) zrobić i skąd poprowadzić wiązki? pewnie z body komputera (piszemy komputera) ale która kosatka(kostka?) odpowiada za sterowanie ? (jeden znak zapytania w zupełności wystarczy)
dziękuję i pozdrawiam
Huczas
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.2 Dynamic

Powrót do Elektryka - problemy techniczne