shadowman napisał(a):Sprawdź czy wszystkie drzwi są prawidłowo zamknięte. Może Centralny zamek próbuje je zamknąć, ale któreś uważa za otwarte i de facto kluczykiem zamyka tylko te od strony kierowcy.
dave2121 napisał(a):A jeszcze takie pytanko.
Czy da się wymusić jakimś mostkowaniem zamknięcie drzwi pasazerow? Tak profilaktycznie żeby mieć pewność że padło coś tylko od strony kierowcy.
Albercik napisał(a):Musisz odkręcić tą osłonę przy rączce otwierania maski i znaleźć szare złącze D030 (jest przyczepione do lewego słupka A), a następnie odczepić - jest to dość trudne i ja po prostu zazwyczaj je wyrywam z tego plastiku trzymającego, bo nie mam cierpliwości się z nim bawić (nic się nie stanie jak nie będzie przyczepione).
dave2121 napisał(a):A załóżmy, że (głupia teoria) kostka od kasety w drzwiach kierowcy się wypiela. Czy wtedy zworka, którą mam zrobić zadziała? Już szukam wszystkiego. Pierwszy raz mam styczność z tak specyficznym samochodem. Fiat panda niby małe proste fajne autko...
Dominik234 napisał(a):Hmm, a to nie jest na takim obrotowym 'uchwycie'? Fakt, jak jest normalnie ustawione i złącze jest w górnym położeniu, to nie da się go wyciągnąć, ale wystarczy obrócić o 90 stopni w stronę drzwi i już łatwo wychodzi... U mnie przynajmniej tak to działa, ale może dlatego, że to rocznik 2012
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości