Saba napisał(a):A nie lepiej iść od razu w LED? Oszczędność będzie chyba znacznie większa w porównaniu ze "zwykłą"
żarówą P21W.
mati8 napisał(a): możesz zamontować żarówkę LED
sta1416 napisał(a):mati8 napisał(a): możesz zamontować żarówkę LED
I stracić dowód przy gorliwszych bagietach.
arnold napisał(a):Jazda na zwykłych żarówkach przy tym co prezentują sobą ledy, moim zdaniem jest ekonomicznie uzasadniona i nie tylko. Widząc te wszystkie uszkodzone ledy na drogach i ich ceny (nawet najtańszych) oraz to że w dużej mierze to tzw "can bus" czyli zużycie prądu jest podobne, nie rozumiem chęci posiadania niebieskiego światła, jak tuner z NFS. No i zauważyłem, że duża część gotowych ledowych świateł DRL świeci gorzej niż fabryczne żarówkowe w Pandach, Fabiach, czy Daciach.
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
arnold napisał(a):Jazda na zwykłych żarówkach przy tym co prezentują sobą ledy, moim zdaniem jest ekonomicznie uzasadniona i nie tylko. Widząc te wszystkie uszkodzone ledy na drogach i ich ceny (nawet najtańszych) oraz to że w dużej mierze to tzw "can bus" czyli zużycie prądu jest podobne, nie rozumiem chęci posiadania niebieskiego światła, jak tuner z NFS. No i zauważyłem, że duża część gotowych ledowych świateł DRL świeci gorzej niż fabryczne żarówkowe w Pandach, Fabiach, czy Daciach.
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
marian1981.02 napisał(a):Ja wziąłem z bezpiecznika od gniazda zapalniczki.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości