Romix13 napisał(a):Już pisałem wiele razy, że ten z ...896 ja mam u mnie był 7x osiowany i dop.za 8ym razem inną wersją FESa poszło. Dodam tylko że mam wersję "bida" z 2003r.
Ale masz dynamica i nie ma reguły. Mimo to zaryzykowałbym tamten po liftingu wziąść o ile Ci się wygląd tarcz podoba 250 to dobra cena jak za nowy, zwykle gość chce 300.
Dreamcatcher napisał(a):Kiki napisał(a):Stare softy mają chyba to do siebie że nie pamietają ustawien. Tzn po zgaszeniu auta trzeba od nowa ustawiać interesującą nas pozycje bo zawsze jest domyślna. Jesli w nowszych licznikach ustawimy np srednie spalanie to ono zawsze tam bedzie nawet jak nie jezdzimy autem tydzien
Ciekawe gdzie przebiega granica. Mój dynamic, wg. EPEra grudzień 2004, pamięta ostatnio używaną pozycję. Testowałem na chwilowym spalaniu.
Goodman napisał(a):Dreamcatcher napisał(a):Kiki napisał(a):Stare softy mają chyba to do siebie że nie pamietają ustawien. Tzn po zgaszeniu auta trzeba od nowa ustawiać interesującą nas pozycje bo zawsze jest domyślna. Jesli w nowszych licznikach ustawimy np srednie spalanie to ono zawsze tam bedzie nawet jak nie jezdzimy autem tydzien
Ciekawe gdzie przebiega granica. Mój dynamic, wg. EPEra grudzień 2004, pamięta ostatnio używaną pozycję. Testowałem na chwilowym spalaniu.
U mnie jest tak , że nie zapamiętuje ostatniej pozycji czyli np"chwilowego spalania" .
Najpierw data . Potem trzeba wstukać chwilowe spalanie.
Może to można ustawić? Ciekawe jest też to ,że wczoraj pojawiły się "rozlania" od spodu tak jak by się rozlał wyświetlacz i poszły trzy pomarańczowe igły od spodu wyświetlacza. Po chwili wszystko znikło.
ksys napisał(a):Witam a tak z innej beczki, bo cały czas mówicie o licznikach nowych. Czy jak kupię używkę to będzie to samo? montaż, osiowanie i będzie ok?
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości