Stegos napisał(a):radiom mam na 2 din z mp3 firmy blaupunkt, a AUXa włączam na kierownicy kneflem src
OsiemKilo napisał(a):Odnośnie tematu podłączeniu AUX u mnie nie ma szans aby to działało . Kupiłem sobie opakowanie czystych płyt i wypalamStegos napisał(a):radiom mam na 2 din z mp3 firmy blaupunkt, a AUXa włączam na kierownicy kneflem src
Stegos, Przeczytaj ten temat od początku.
Poprzenosiłem posty na temat podłączenia aux, żeby było w jednym temacie. W temacie "Radio CD/MP3 podłączenia magistrali CAN" był to w sumie OT.
OsiemKilo napisał(a):No niestety to panda 2 to chyba za stary model auta i zbyt niska klasa auta aby mialo opcje usb. Do oryginalnego radia mozesz podpiąć sterowanie z kierownicy, aux czyli wejscie liniowe i cd zmieniarke. Przy tym ostatnim jest opcja emulatora zmieniarki, jesli bardzo zalezy Ci na usb jest to wykonalne za okolo 200zl. Wpisz sobie na allegro "emulator zmieniarki".
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
AdaMs napisał(a):Wygląda mi że prowadnice się wyrobiły i kółeczko przeskakuje. Podobną sytuacje miałem w wierzy.
Bez rozkręcenia się nie obejdzie...
dorian_gray napisał(a):Panowie robicie off topa w tym temacie.
Wracając do tematu to wyczytałem że aux można podłączyć wpinając się do kostki ale... radio musi być z tą wersją odczytu mp3.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości