Numer postu:#33 przez Huczas » Śr 23:08, 22 cze 2011
witek ma starego, ja nowego, z tego co zauważyłem to:
w inny sposób pokazuje otwarcie drzwi:
u mnie, napisy "otwarte prawe przednie" "otwarte lewe tylne"
u witka: "przód >" "< tył"
taka różnica... więcej różnic trzeba by po prostu usiąść i przeklikać po kolei wszystko
Same pozycje menu są identyczne, mogą różnić się samą nazwą opcji nic więcej.
jeśli z tej aukcji chce wam sprzedać liczniki po 350zł to nie są to emotiony tylko dynamic, widać na zdjeciu ze ma mały wyświetlaczyk. ( chyba że się koleś dupnął z numerem w aukcji )
Prawidłowy licznik:
51711246 ZESTAW WSKAĹšNIKĂW V4, E140 To licznik emotion z 2003r. ze starym softem - emotion czyli powiększony wyświetlacz komp. pokladowego
Numer postu:#43 przez r_lukas » Pt 15:32, 24 cze 2011
zasadnicze pytanie: mam actuala z 2003 i z chęcią kupiłbym taki licznik ale czy faktycznie (jak jest napisane w aukcji) będzie wszystko działało, łącznie z komp pokładowym (śr spalaniem, temp itd...)?
Numer postu:#44 przez Worczynski » Pt 16:01, 24 cze 2011
Sam kupiłem niedawno licznik Dynamica, do actuala totalnego golasa, bez niczego, i działa jak malowany, tripa zrobiłem według manuala amino i naprawdę wszystkie funkcje działają jak znalazł!
Uwaga temat dotyczy licznika z koncowka 246 czyli licznik emotion!! Te co sa wystawiane na allegro sa to liczniki z nowym softem. Panowie bo w tym momencie mamy male zamieszanie w temacie i tak naprawde juz nie wiadomo co robimy?