Brak prądu, nie świeci lampa, potrzebny schemat...
Moderatorzy: Majkel_B, Pols
Numer postu:#31 przez Vito » So 10:25, 18 lut 2012
Mozesz z nimi się dogadać ze wszystko zamontujesz a oni tylko podłączą 3 kabelki. Chyba za to 250zł nie zawołają, a wpis klepną. Do partnera mam bony na 50zł rabatu przy koszcie robocizny przekraczającym 100zł wiec może okazać się ze będzie dużo taniej
a jak za sprawe weźmie się p. Krzysiek to będzie wszystko profi
Vito- Admin na emeryturze
-
- Panda: była - jest pug 508
- Imię: Witek
-
Numer postu:#32 przez bob_best » Cz 22:18, 01 mar 2012
Vanilla napisał(a):Jeśli już ASO ;( to polecam PARTNERA Katowice, ale raczej bardziej niż samo ASO polecam Pana Krzyśka Sznepke
Zna się na elektronice, w dodatku jest mistrzem zmiany więc można poprosić o zniżkę.
Jedna ważna rzecz, jak tylko ktoś podniesie słuchawkę od razu prosić Pana Krzyśka
Pamiętam, że sdss ma kiepskie wspomnienia po Partnerze, ale rzeczony tutaj Pan to zupełnie inna bajka
ja też ich nie polecam
patsi napisał(a):Ponieważ Panda jest na gwarancji nie możemy zrobić przy niej nic poza serwisem.
ASO wyceniło wykonanie instalacji do świateł dziennych na 250 zł (z wpisem do książki gwarancyjnej).
Dużo to czy mało?
tez mialem ten problem i polecam Ci podobne rozwiazanie - ja mechanicznie zamontowalem sobie dzienne i jedynie poprowadzilem (przymocowalem kable) az do miejsca obok aku.
Dogadalem sie z Ganinexem Gliwice nim to zrobilem, ze nie widza problemu - zaplacilem w granicach 80zl i mam wpis w ksiazce
Ostatnio edytowano Cz 22:32, 01 mar 2012 przez
Vito, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Scalono 2 posty użytkownika napisane jeden pod drugim w ciągu mniej niż 2h ! Prosimy byś skorzystał z opcji EDYTUJ post, a nie tworzył nowy :)
bob_best- Aktywny
-
- Panda: Dynamic 1.2 69KM - sprzedana
- Imię: Robert
Powrót do Elektryka - problemy techniczne