Numer postu:#16przez Mich@ł » Śr 23:42, 25 cze 2014
astra2.016V, jeżeli masz fabryczną instalacje to nie ma plusa po stacyjce Nie piszesz też nic o tym jakie to radio, jeżeli fabryczne to w opcjach możesz zmienić aby się wyłączało po stacyjce (o ile nie jest przerobione), a jak nie fabryczne to podciągnij plus po stacyjce np z nawiewów.
Numer postu:#18przez Mich@ł » Cz 15:28, 26 cze 2014
astra2.016V, w takim razie jeszcze "przeleć" miernikiem piny kostki ISO bo może plus po stacyjce jest po prostu w złe miejsce wpięty. Ja u siebie miałem radio JVC z przelotką specjalną i u mnie w takiej "dokładanej" instalacji był też plus po stacyjce.
Numer postu:#20przez Krucyfiks » Wt 17:31, 01 wrz 2015
Witam mam następujący problem: a mianowicie po podłączeniu radia zgodnie z schematem po kilku dniach pada akumulator. Moje radio to 'first austria fa4105' . Chciał bym podłączyć je w taki sposób by wyłączało się w momencie zgaszenia samochodu. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc, z góry dziękuje.
Ps: Odłączenie kabla 'Memory' skutkuje wyłączeniem radia nawet gdy silnik jest włączony.
Ostatnio edytowano Śr 19:40, 02 wrz 2015 przez Romix13, łącznie edytowano 2 razy
Powód:Proszę kontynuować temat w tym wątku, zamiast tworzyć drugi o podobnym tytule.
Numer postu:#21przez Romix13 » Wt 17:57, 01 wrz 2015
Krucyfiks napisał(a):... Chciałbym podłączyć je w taki sposób by wyłączało się w momencie zgaszenia samochodu..
Podłącz + zasilania radia do + po stacyjce i uzyskasz zamierzony efekt. Co do znalezienia +po stacyjce jest wszystko opisane na forum, tylko użyj frazy w wyszukiwarce
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW