panowie wyraźnie napisane pin3 we wtyczce licznika... sprawdźcie sobie multimetrem czy macie tam napięcie bez włożonego kluczyka do stacyjki i będziecie wiedzieli wszystko.
gokart napisał(a):A tak multimetrem no fakt tylko gdzie ja go mam niech pomysle a już wiem gdzie w zabawkach dziecka powinien się szwędać albo pod poduszką w sypialni nie każdy ma dostęp do teg otypu urządzeń ale coś się wymyśli.
Kolego takie zgrywki sobie zostaw dla znajomych z podwórka, staramy się pomóc, skoro pytasz "jak naprawić" to piszemy. Multimetr to bardzo podstawowe narzędzie i uważam że każdy szanujący się facet powinien posiadać nawet taki za 13zł na rynku kosztuje najprostszy i taki wystarczy... nie każę przecież kupować fachowego Fluke za 2 tysiące PLNów. Jak nie masz a chcesz samemu naprawiać to kup, jak nie chcesz to nie kupuj i nie widzę tu żadnego problemu byś pojechał do ASO które na pewno Ci pomoże.
Huczas napisał(a):no to do dzieła
ma16 napisał(a):napięcie na czerwony przewód za radiem ma byś stałe 12 V a nie po stacyjce a żółty ma być za stacyjką.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości