"Światła dzienne" - koszt

Brak prądu, nie świeci lampa, potrzebny schemat...

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

Re: "Światła dzienne" - koszt

Numer postu:#31  Postprzez Vito » So 10:25, 18 lut 2012

Mozesz z nimi się dogadać ze wszystko zamontujesz a oni tylko podłączą 3 kabelki. Chyba za to 250zł nie zawołają, a wpis klepną. Do partnera mam bony na 50zł rabatu przy koszcie robocizny przekraczającym 100zł wiec może okazać się ze będzie dużo taniej :( a jak za sprawe weźmie się p. Krzysiek to będzie wszystko profi :)
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Re: "Światła dzienne" - koszt

Numer postu:#32  Postprzez bob_best » Cz 22:18, 01 mar 2012

Vanilla napisał(a):Jeśli już ASO ;( to polecam PARTNERA Katowice, ale raczej bardziej niż samo ASO polecam Pana Krzyśka Sznepke :!: Zna się na elektronice, w dodatku jest mistrzem zmiany więc można poprosić o zniżkę.

Jedna ważna rzecz, jak tylko ktoś podniesie słuchawkę od razu prosić Pana Krzyśka :D

Pamiętam, że sdss ma kiepskie wspomnienia po Partnerze, ale rzeczony tutaj Pan to zupełnie inna bajka :ok:

ja też ich nie polecam

patsi napisał(a):Ponieważ Panda jest na gwarancji nie możemy zrobić przy niej nic poza serwisem. :roll:

ASO wyceniło wykonanie instalacji do świateł dziennych na 250 zł (z wpisem do książki gwarancyjnej).

Dużo to czy mało?

tez mialem ten problem i polecam Ci podobne rozwiazanie - ja mechanicznie zamontowalem sobie dzienne i jedynie poprowadzilem (przymocowalem kable) az do miejsca obok aku.
Dogadalem sie z Ganinexem Gliwice nim to zrobilem, ze nie widza problemu - zaplacilem w granicach 80zl i mam wpis w ksiazce
Ostatnio edytowano Cz 22:32, 01 mar 2012 przez Vito, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Scalono 2 posty użytkownika napisane jeden pod drugim w ciągu mniej niż 2h ! Prosimy byś skorzystał z opcji EDYTUJ post, a nie tworzył nowy :)
bob_best
Aktywny

Panda: Dynamic 1.2 69KM - sprzedana
Imię: Robert

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka - problemy techniczne