Przekładka liczników - obrotomierz

Brak prądu, nie świeci lampa, potrzebny schemat...

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

Przekładka liczników - obrotomierz

Numer postu:#1  Postprzez Rico_87 » Pt 12:35, 08 lis 2019

Witam.
Może nie tyle chodzi mi o przekładkę,ale o informacje dotyczącą zegarów.
W którym roku bądź w jakiej wersji Pandy 2 w zegarach jest obrotomierz ?
Wcześniej myślałem,że był montowany jakoś po lifcie czyli coś ok. 2007/8 roku, ale oglądam Pandy z np. 2010r a tam gołe zegary.


Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka
Rico_87
Świeżak
 
Posty: 8
Dołączył(a): Śr 21:45, 06 lis 2019
Lokalizacja: Śląsk
Panda: brak
Imię: Łukasz

Re: Przekładka liczników - obrotomierz

Numer postu:#2  Postprzez Majkel_B » Pt 14:46, 08 lis 2019

Obrotomierz jest w licznikach z wersji dynamic i emotion
>>>>> Zapraszam do tematu z Moją Pandą ----->>>>> TUTAJ <<<<<

Moja Panda na Motostat:
Obrazek
Majkel_B
Moderator
Avatar użytkownika
 
Posty: 620
Dołączył(a): N 9:15, 04 cze 2017
Lokalizacja: Legionowo
Wiek: 36
Panda: II 1.3 JTD Dynamic 2011r
Imię: Michał

Re: Przekładka liczników - obrotomierz

Numer postu:#3  Postprzez Dominik234 » Pt 15:22, 08 lis 2019

Tak, to jeszcze proste, ale dla rynku polskiego. Ja mam Active z Danii, ale z zegarami z Emotiona.

No ale jest jak Majkel napisął: są dwa typy zegarów z obrotomierzem - montowane do wersji Dynamic, i trochę bogatsze, montowane do wersji Emotion.
Dominik234
Bywalec
 
Posty: 179
Dołączył(a): Śr 14:17, 03 paź 2018
Lokalizacja: Śląsk
Panda: Panda Active 2012, 1.2, 69KM
Imię: Dominik

Re: Przekładka liczników - obrotomierz

Numer postu:#4  Postprzez Rico_87 » Pt 15:25, 08 lis 2019

Szczerze to i tak mało co się używa obrotomierza,ale znów jestem bogatszy o nową wiedzę :)
Dzieki
Rico_87
Świeżak
 
Posty: 8
Dołączył(a): Śr 21:45, 06 lis 2019
Lokalizacja: Śląsk
Panda: brak
Imię: Łukasz


Powrót do Elektryka - problemy techniczne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość