Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
To dziwne, bo u nas właśnie załatwiamy kolejną partię. Co prawda załatwia to kumpel poprzez Fiesta Klub Polska, ale karty są. Mam taką już od dwóch lat, zapłaciłem 15zł, i zwróciła mi się już kilka razy.Zwierzak napisał(a):Zapewne nie wypali, bo wydawanie tych kart zarówno z Orlenu jak i z Lotosu zostało wstrzymane.
oko21 napisał(a):To dziwne, bo u nas właśnie załatwiamy kolejną partię. Co prawda załatwia to kumpel poprzez Fiesta Klub Polska, ale karty są. Mam taką już od dwóch lat, zapłaciłem 15zł, i zwróciła mi się już kilka razy.Zwierzak napisał(a):Zapewne nie wypali, bo wydawanie tych kart zarówno z Orlenu jak i z Lotosu zostało wstrzymane.
To nie ja je bezpośrednio zamawiam, a kolega z forum. Widzę, że matyja i skubie już coś w tym kierunku działają. Jeśli jednak będzie taka potrzeba, to jakoś to załatwimy. Ja nie widzę przeciwwskazań.t-przemek napisał(a): oko21 to weź tam jak możesz ogarnij temat kart dla u tego gościa z fiesty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości