Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Worczynski napisał(a):ING polecam. Wypłaty z każdego bankomatu za darmo, 100 ziko transferu kartą i jest bezpłatne, dość kompleksowa usługa, bez większych haków. 5 rok mi leci i nie narzekam, choć ostatnio miewali problemy z dostępem do internetowej części konta.
gumis napisał(a):A jak z opłatami?
bart_tychy napisał(a):ja osobiście chce założyć w Alior Banku, ale moja dziewczyna ma w Mbanku i bardzo sobie chwali. na plus jest Msaver czy jakoś tak, pobiera Ci jakąś sumę przy zakupach i wpłaca na konto oszczędnościowe. Dość ciekawa spraw, oszczędzasz nawet nie odczuwając. Minus M banku to bardzo mała ilość placówek stacjonarnych. Wszystko trzeba przemyśleć. No i tanie OC w mbanku. Osobiście korzystam z WBK i szału nie ma, ale lipy też. Ale mam konto dla "studentów"
Z ING mieliśmy kłopoty z płatnościami kartą w weekendy w nocy (mają zarezerwowany czas operacyjny, gdzie karty nie działają).
Problem z płatnością o 4 rano za ausotradę wyleczył nas z posiadania obu kont w jednym banku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość