Potrzebuję waszej pomocy w doborze listw drzwiowych do miśka , zastanawia mnie czy jest duża różnica między zamiennikiem a orginałem
konkretnie te mnie interesują http://moto.allegro.pl/fiat-panda-listwa-listwy-boczne-lewe-prawe-kpl-4sz-i3065174075.html jeśli ktoś takie posiada prosiłbym o opinie na temat wykonania bo jak tandeta to wolę dopłacić do orginału .
Nie zabardzo podobają mi sie listwy, przez prawie półtora roku udało mi się nie zarobić od nikogo drzwiami aż do wczoraj .
Baba pod tesco wyłaziła jak świnia z obory i wywaliła mi drzwiami na parkingu zwróciłęm uwagę ale to bez sensnu "a bo to juz pewnie było ,bo to mała ryska prawie nie widać kto na to patrzy itp" na końcu mnie posądzili o wyłudzacza parkingowego mimo że żadnej kwoty nie chciałem a wymagałem tylko przeprosin . Policja zabardzo nie ma ochoty przyjeżdżać do takich zgłoszeń tym bardziej pod marketami a ubezpieczalnia nie wypłaca za szkody nie powstałe podczas ruchu pojazdów : .
Fakt ryska mała wgniotki nie ma ,powinno się poddać przy uzyciu megsa UC jak by były listwy to by zaamortyzowało .