Czy posiada ktoś takie listwy drzwiowe

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Czy posiada ktoś takie listwy drzwiowe

Numer postu:#1  Postprzez Proiss » N 14:30, 03 mar 2013

Potrzebuję waszej pomocy w doborze listw drzwiowych do miśka , zastanawia mnie czy jest duża różnica między zamiennikiem a orginałem
konkretnie te mnie interesują http://moto.allegro.pl/fiat-panda-listwa-listwy-boczne-lewe-prawe-kpl-4sz-i3065174075.html jeśli ktoś takie posiada prosiłbym o opinie na temat wykonania bo jak tandeta to wolę dopłacić do orginału .

Nie zabardzo podobają mi sie listwy, przez prawie półtora roku udało mi się nie zarobić od nikogo drzwiami aż do wczoraj .
Baba pod tesco wyłaziła jak świnia z obory i wywaliła mi drzwiami na parkingu zwróciłęm uwagę ale to bez sensnu "a bo to juz pewnie było ,bo to mała ryska prawie nie widać kto na to patrzy itp" na końcu mnie posądzili o wyłudzacza parkingowego mimo że żadnej kwoty nie chciałem a wymagałem tylko przeprosin . Policja zabardzo nie ma ochoty przyjeżdżać do takich zgłoszeń tym bardziej pod marketami a ubezpieczalnia nie wypłaca za szkody nie powstałe podczas ruchu pojazdów : :| .
Fakt ryska mała wgniotki nie ma ,powinno się poddać przy uzyciu megsa UC jak by były listwy to by zaamortyzowało .
Proiss
Świeżak

Panda: 2011 My Life 1.2

Re: Czy posiada ktoś takie listwy drzwiowe

Numer postu:#2  Postprzez bambrys » Pn 1:53, 04 mar 2013

Kolego nie ma oryginalnych listew do pandy!!! Wszystkie te listwy co sprzedaje fiat czy serwis fiata kupują u dostawców typu rezaw-plast zamawiają za ok 50zł a w serwisie sprzedają po 100albo i więcej. Właśnie te listwy co dałeś linka są z rezaw-plast i sam je zamawiałem od tego producenta. One są bardzo fajne bo są twarde tak jak te listewki co wystają ze zderzaka. Druga sprawa za założenie listew w serwisie mi zaśpiewali chyba 30zł albo więcej nie pamiętam. A takie coś zrobisz samemu w pół godziny max
Obrazek
bambrys
Specjalista

Panda: 1,1 Olimpic klima gaz BRC
Imię: Dawid

Numer postu:#3  Postprzez rukh » Pn 8:55, 04 mar 2013

więc po kolei listwy mam dokładnie takie same, co do jakości :?: nie bardzo qumam o co chodzi są przyklejone i się trzymają dość często pandzinę myją myjką ciśnieniową i nie odchodzą, plastyk nadal jest czarny bez przebarwień to już te oryginalne plastyki fiata mają jakieś przejaśnienia miejscowe. Co do założenia listew berzesz odnośnik wysokości z jednej i z drugiej strony przyklejasz taśmę izolacyjną , klejącą malarską i pod nad nią przyklejasz listwy. koniec . nie ma co z tematu robić rzeki.
Obrazek
i hear voices in my head but they speak russian
rukh
Svejkova Gospoda

Panda: Actual 1.1
Imię: Sławek

Numer postu:#4  Postprzez pawel.plock » Pn 9:54, 04 mar 2013

Mam te same. Polecam. Nie trzeba nawet nic naklejać bo na drzwiach jest przetłoczenie :)
--------------------------------------------------------
Bardzo prosze o LAJKI!
BOSSKO.pl
pawel.plock
Master Of Flamaster

Imię: Paweł

Numer postu:#5  Postprzez Proiss » Pn 19:17, 04 mar 2013

dzięki chłopaki :) zakupuję .
Proiss
Świeżak

Panda: 2011 My Life 1.2