Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Deacon napisał(a):ceramizer? moge spytac po co? tzn wiem co to jest tylko pytam po co? nie szkoda Ci kasy?
bobofrut napisał(a):Deacon napisał(a):ceramizer? moge spytac po co? tzn wiem co to jest tylko pytam po co? nie szkoda Ci kasy?
No właśnie to jest ciekawy temat chciałbym dowiedziec się więcej co o tym myślicie / kto przetestował itd
mija napisał(a):bobofrut napisał(a):Deacon napisał(a):ceramizer? moge spytac po co? tzn wiem co to jest tylko pytam po co? nie szkoda Ci kasy?
No właśnie to jest ciekawy temat chciałbym dowiedziec się więcej co o tym myślicie / kto przetestował itd
Patryk ja testowałem szkoda prądu na tego typu produkty to jak ciemne szyby które mają dać 20KM.
Serio serio sprawdzałem testowałem do niczego to nie służy moim zdaniem.
kaziu1985pn napisał(a):mija, akurat ciemne szyby maja dużą zaletę latem
wuja69 napisał(a):Ceramizer wlałem do seja, co zaobserwowałem- spadek jałowych obrotów (nie wielki ale był),łatwiejszy rozruch rano na zimnym silniku.Kuzyn mechanik, mierzył ciśnienie sprężania w golfie ,przed wlaniem specyfiku (na dwóch garach golf miał spadek ciśnienia ) po wlaniu specyfiku, wyrównało się do góry.Muszę zaznaczyć ,że kuzynek mechanik starej daty, w cuda nie wierzy, ale powiedział ,że sam mierzył i oczom nie wierzył,a auto znał bo było znajomego.Ja wlewam profilaktycznie, na pewno nie zaszkodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość