Numer postu:#301 przez Regis » Wt 7:15, 14 kwi 2015
Generalnie jak byłem na zakupie swojej 100HP to oglądałem ten egzemplarz. Jak był jeszcze cały. Generalnie po poszperaniu po czeluściach internetu okazało się, że był po niezłym dzwonie (pół przodu brakowało)
czy lepiej klepać? miałem dzwona dzisiaj, pas przedni, chłodnica, lewa lampa do wymiany, maska niestety pogięta, resztę chyba da się odratować, niestety moja wina, pośpiech do pracy i zmęczenie
Numer postu:#305 przez bobofrut » Cz 19:28, 16 kwi 2015
Wg mnie się nie oplaca klepac i malowac wychodzi to samo(cenowo) jeśli lakiernik jest dobry czyli drogi. Na + idzie to że masz oryginalną część niemalże idealną nie musisz się przejmować dobraniem koloru itd. Lepiej mieć fabryczną część.
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Numer postu:#310 przez Deacon » Śr 8:18, 29 kwi 2015
Nie ludzie tylko jeden człowiek - to taki typ człowiek, który nigdy się nie zmienia. Ale fakt - nie raz można trafić u niego na coś fajnego w fajnej cenie.
Numer postu:#311 przez Forsaken » Cz 8:55, 30 kwi 2015
auto -pol ha ha ha... Fakt ma klamoty, które ciężko dostać ale jak mnie on ostatnio wkurzał to masakra. Dziwie się że ten koleś jeszcze prowadzi firmę...
A może ktoś gdzieś widział lub ma zwyczajną kierownicę do pandy tylko w dobrym stanie ? Na allegro tego jak psów w schronisku, ale ładne zdjęcie to ja też potrafię zrobić
Ostatnio edytowano Śr 15:42, 06 maja 2015 przez Deacon, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Proszę używać opcji edycji postu.