Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
artuss7 napisał(a):Witam Może mi ktoś podpowiedzieć czy felgi stalowe 4x98 5,5Jx14H2 ET: 37 wejdą do Pandy 100HP i do tego opony 185/65/14 ? (chodzi mi o ET i czy 185 na tej feldze i profilu 65 zmieści się) Chciałbym kupić taki komplet dlatego prosiłbym o odpowiedź w miarę możliwości
artuss7 napisał(a):Witam Może mi ktoś podpowiedzieć czy felgi stalowe 4x98 5,5Jx14H2 ET: 37 wejdą do Pandy 100HP i do tego opony 185/65/14 ? (chodzi mi o ET i czy 185 na tej feldze i profilu 65 zmieści się) Chciałbym kupić taki komplet dlatego prosiłbym o odpowiedź w miarę możliwości
Barumy Polarisy 2 moim zdaniem dobre oponki, bardzo ciche tylko na mokrym wydają delikatny gwizd. Przez dwa sezony nie zaobserwowałem wybrzuszeń.bart_tychy napisał(a):Ja w tym sezonie dwie dębice pożegnałem :/ masakra jakaś, w przeciągu 2 tygodni dwie prawie nowe opony poszły w las (spokojnie oddałem u wulkanizatora). Na tych dębicach porobiły się wybrzuszenia. Zresztą "mój" wulkanizator jak zobaczył te "opony" to się uśmiechną i powiedział że debica już go niczym nie zaskoczy. Teraz mam na przodzie barumy polarisy 2. to samo bez rewelacji, ale mam nadzieje że nie zrobią się jajka:) podsumowując: dębicy dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości