Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Deacon napisał(a):Kasa wypłacona - 2400zl za naprawę i auto zastępcze. Polecam Axa
Deacon napisał(a):Jak robisz z OC sprawcy to domagaj się oryginałów bo masz takie prawo. W pierwszej wycenie na bank ci wyliczą na zamiennikach
Camcioo napisał(a): Po to płaci się ubezpieczenie, a nie wsadzą mi
wojtassslg napisał(a):To tez pytanie czy rzeczywiscie w autach starszych niż 5 lat nie przysługuje wypłata odszkodowania z tytułu spadku wartości auta przy odsprzedaży jako kolizyjne?
krystiano napisał(a):jak ktos wjedzie Ci w tyłek to Twoje ubezpieczenie nie ma tu nic do rzeczy, tylko ubezpieczenie tego, co spowodował kolizje. a wtedy rzeczoznawca z tamtego TU chce to wycenić jak najniżej. dla nich taka panda to strucel, wiem to z doswiadczenia. co innego gdy masz AC i z niego chcesz skorzystać
krystiano napisał(a):Camcioo napisał(a): Po to płaci się ubezpieczenie, a nie wsadzą mi
co innego gdy masz AC i z niego chcesz skorzystać
wojtassslg napisał(a):To tez pytanie czy rzeczywiście w autach starszych niż 5 lat nie przysługuje wypłata odszkodowania z tytułu spadku wartości auta przy odsprzedaży jako kolizyjne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości