Jakiej firmy założyłeś tarcze i klocki? Ile zapłaciłeś? Też wczoraj odebrałem pandę z remontu hamulców, także witaj w bractwie Tyle że u mnie robione były także bębny więc wyszło ciut drożej
Numer postu:#1157przez AdaMs » So 12:48, 26 sie 2017
Włożyłem komplet z Magneti Marelli, za tarcze z klockami dałem 119zł. Ty do diesla masz tarcze wentylowane, więc pewnie droższe są. A mój ręczny jeszcze fabryczny i działa
Numer postu:#1162przez sabciu1 » So 22:46, 26 sie 2017
W dieslu masz tarcze lite? Bo coś to dziwne...a jaka grubosc tarczy masz? Ja zmieniałem w swoim pandziku i ori byly wentylowane i takie tez nowe zamontowałem. A jak możesz wklej fotke tych tarcz by było widać grubość.
Nie wiem co Was tak dziwi. Kolega MajkelB też widzę na zdjęciach ma takie. Moje były niewentylowane ale takie jakby podwójne, nie wiem jak to się fachowo nazywa. Te nowe tez mam takie wlasnie podwójne.
Numer postu:#1169przez Majkel_B » Śr 0:15, 06 wrz 2017
Trochę późno, ale lepiej tak niż wcale 30 sierpnia moja Panda trafiła do lakiernika na drobne poprawki, lakierowanie klapy bagażnika i naprawę wgniecionego progu na którym był zdarty lakier. Przy okazji również zabezpieczenie podwozia i wnęk kół W czwartek odbieram auto i już się nie mogę doczekać