Dosyć szybko zniknęła, a specjalnie dziś przejeżdżałem obok tego komisu, żeby ją sobie obejrzeć. Co ciekawe w Rybniku ktoś posiada drugą Allesi z tym, ze ta jest zielono-biała.
Lukasz napisał(a):Alessi jest bardzo trudnym pojazdem do kupienia, żadko spotykana. Ilości sztuk nie pamiętam (jest tez wersja "mamy" pomarańczowa lub fioletowa bardzo oczojebna

)
Pandy ogólnie mają wiele ciekawych lakierów, począwszy od zielonego (znawczynie mówią na to seledynowy

), niebieski błękit, ostatnio spotykam też często taką a la malinową. No i bardzo mi się podobają fioletowe, ale nie miałem zielonego pojęcia, że to była wersja specjalna i to jeszcze dla mam. A fioletowy lakier nie był dostępny dla zwykłego Kowalskiego? Poza tym
na stronie Fiata wygrzebałem, że wprowadzili ją w sierpniu 2008 roku (i chyba dosyć szybko zniknęła z oferty?), ale ma ciekawe rozwiązania, jak chociażby haczyki na zakupy w bagażniku.
Kiedyś sobie skompletuję wszystkie które mi się podobają; tylko nie wiem czy każdą osobno, czy coś na wzór VW Polo Harlekin hehe