Panda 1.1+LPG -->:) ja ostatnio zrobilem nowy rekord (poniewaz nie miałem CB radia naprawa poleciała
) na zbiorniku 29,5l 448km i zostalo mi 1l gazu
udokumentowałem to + świadek + jeszcze zdj paragonu xD wiec mysle że ekonomiczne jeździdełko
1.hamowanie skrzynia! i nie na luzie dojeżdżanie tylko na biegu !
2.spokojna jazda ale nie uciążliwa dla innych kierowców
3. maxV 90-100km/h ale to tylko do wyprzedzania tak to 80km/h
4. trasa ->2/3 miasto 1/3
5. jazda w dzień na dziennych jednak coś dają
6. opony letnie 185/60/r14 BARUM
7. raz na tydzień włączam klimatyzacje aby się nie zastała na jakieś 30min
te punkty zostały objęte podczas tej jazdy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a jak normalnie jeżdżę to 7-7,5 gazu (ta sama trasa co wyżej)
pierwszy na kolejnym skrzyżowaniu
pierwszy na światłach
BMW i inne marki wysiadają przy Pandzie
tylko trzeba dobrze się nauczyć synchronizacji
i to jest mały samochodzik ale wariat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Robiłem dwa testy na autostradzie jak jechalem na OZP III to zjadła mi 8,5l gazu CAŁY CZAS 160 km/h (instalacja Prins)
jak jechałem z Pandomaniakami na spot wawa-lodz zjadła mi 8,3l gazu w drodze powrotnej 170km/h i rekor 179km/h lub 178km/h (instalacja stag 300 sekwencja-> tamta Prins wysiadła została wymieniona)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeżdżąc caly czas po miescie spaliła mi 7,2l
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mały opis ale szczegółowy mam nadzieję że się przyda