Konto bankowe - gdzie?

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Re: Konto bankowe - gdzie?

Numer postu:#31  Postprzez bart_tychy » So 12:50, 20 kwi 2013

wojtassslg napisał(a):ja myślę, że zebranie informacji i wyrobienie swojego zdania należy do Ciebie, apropo całego piniądza elektronicznego wszelakiego paypala >>> rfid, jego pokrycia w papierkach a tym bardziej pokrycia papierków w faktycznym kruszcu. To była w pewnym sensie zachęta do studiowania tematu piniądza i okradania obywateli przez banki za pośrednictwem państw. Myślę, że jeśli będziesz trzymał piniądz typu 10 tyś. to raczej nie powinni Cię dopaść, w sytuacji kiedy kreatywna księgowość Vincenta R. człowieka bez PESELu już dłużej nie będzie przynosiła korzyści tuszowania a dług publiczny w końcu zbliży się do konstytucyjnych 55 % pkb, ale i tak będzie ponowne uchwalenie budżetu państwa do końca 2 kwartału. Myślę, że tak jak przedmówcy zastanów się na mBakiem i Aliorem, mają dobrą ofertę i trzymaj małe kwoty potrzebne do wygodnego obracania cyferkami, resztę trzymaj przy sobie.

a słychać strzały w 2 sekundzie? nie szukaj teorii spiskowych wszędzie gdzie się da. A prawda jest taka że zawsze coś Ci gdzieś zabiorą na potrzeby państwa niestety :(
bart_tychy
Klubowicz na emeryturze

Panda: była, ale nie ma :( jest paseratti
Imię: Bartek

Poprzednia strona

Powrót do Luźne tematy...