Nhan Solo - Tell You (Original Mix) wokal w tym kawałku mnie rozbraja, co prawda to tylko krótki sampel z kawałka z 1972 Lyn Collins - Think (about it ) - piosenkarki która zmarła w 2005 roku
nieznany wykonawca / tytuł Tego kawałka jeszcze nie znalazłem. W youtube jest prezentacja Toyoty Supry z muzyką w tle, można wyodrębnić dźwięk do pliku mp3. Nazwa filmiku: Toyota Supra USDM 93' TT W58 by Stosek Supra ma ok. 450KM i jest na sprzedaż za ok. 48 000 euro jakby ktoś chciał kupić
nieznany wykonawca / tytuł Tego kawałka jeszcze nie znalazłem. W youtube jest prezentacja Festiwalu Tatuażu w Krakowie na którym przypadkiem byłem, można wyodrębnić dźwięk do pliku mp3. (nawet można mnie zobaczyć na tym filmiku przez ułamek sekundy, nie powiem w której chwili )
Co prawda nie mam tatuaży i nie planuje ale pare wytatuowanych Pań które się przewinęły na obiekcie to chodzące dzieła sztuki Nazwa filmiku: 14. TATTOOFEST | DAY ONE
Numer postu:#353 przez danad » N 3:03, 28 lip 2019
Majkel_B napisał(a):Uszanowanko dla kolegi za gust muzyczny
Dzięki Dzięki - widać że na stare lata ten Walec różnego Metalu jest coraz bliżej ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Panie i Panowie - dziś polecam taki album --- Emergence '
Numer postu:#360 przez Saba » Śr 13:36, 20 gru 2023
To żeby było nieco bardziej świątecznie, taki oto kawałek:
Jakby ktoś szukał, to pochodzi ze ścieżki dźwiękowej z kultowego filmu "Droga do Paloomy". Polecam film, ale także pozostałe kawałki tam zagrane. Kawał dobrej typowo amerykańskiej muzyki